Seuraan liittyminen

Liittyminen

  • Liittymismaksu 20 €
  • Jäsenmaksu on 40 € / vuosi
  • 50 €/ vuosi vetouistelulehden kanssa.

Jäsen-/liittymisasioissa käänny sihteerimme puoleen.

hsvury@gmail.com puh 040 844 2391


Seuran toiminta on pyritty järjestämään mahdollisimman kevyeksi, jotta päästäisiin keskittymään itse asiaan eli kalastukseen. Seurallamme ei ole mökkiä eikä muuta vastaavaa tukikohtaa, mutta ei myöskään niiden tuomia rasitteita, vaan "tuhlaripoikina" olemme panneet pienet tuotot yhteiseen hyvään, suoraan toimintaan. Jäsenmaksu kattaa seuran sisäiset kilpailut (ei erillisiä maksuja) ja kilpailuluvat. Tuemme myös vetouistelulehden seuratilausta jäsenille sekä perinteistä korkeanpaikan leirin nimellä kulkevaa viikonlopun kalareissua.

Seuraan liittyminen ja halutessaan siitä eroaminen on helppoa, jonka myötä jäsenet ovat melko aktiivista porukkaa, eikä erillisiä kannatusjäseniä ole ollut tarve kirjata.

Pääasiallisena viestintävälineenä toimii sähköposti, jonka lisäksi päivän polttavat jutut löytää nettisivuilta ja facebookista. Sihteerin kirjoittama seurakirje tulee yleensä jokaisen tapahtuman jälkeen sähköpostiin, jolloin myös kilpailuista pois jääneet ovat ajantasalla, missä mennään. Jäsenet joilla ei nettiyhteyksiä ole, niin lähetämme kirjeen "etanapostilla".

Olemme osallistuneet ja osallistumme edelleenkin muiden järjestämiin tapahtumiin yhtenäisellä porukalla, jolloin kynnys ensikertalaisillekin madaltuu. Tervetuloa mukaan!